Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΝ 10/2/ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΝ 10/2/ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ. 1Ος ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, 2Ος ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ, 3Ος ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΛΙΑΣ.
Οι ιώσεις έθεσαν  «εκτός μάχης» κάποιους,  που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά και έτσι δέκα (10) αθλητές έδωσαν το παρών στο χειμωνιάτικο εσωτερικό τουρνουά του Α.Σ. Φ.Ε.Α  Ιωαννίνων.
Διεξήχθησαν εντυπωσιακοί αγώνες με πολύ όμορφο θέαμα και νικητές, ηττημένοι αποχώρησαν όλοι ευχαριστημένοι, ανανεώνοντας τη συνάντηση τους την επόμενη  Κυριακή 17/2/19 στο διπλό αγώνισμα.

Συγκροτήθηκαν, μετά από κλήρωση,  3 όμιλοι , δύο  των 3  αθλητών και ένας των 4 αθλητών. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου αγωνίστηκαν χιαστί μεταξύ τους και έτσι προέκυψαν 3 αθλητές ( οι νικητές) για τις θέσεις 1,2,3 και 3 αθλητές ( οι ηττημένοι) για τις θέσεις 4,5 και 6 . Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ανάμεσα σε όλους , οι νικητές μεταξύ τους , το ίδιο και οι ηττημένοι.
Ο Κώστας Χρήστου κερδίζοντας με δυσκολία 3-2 τον Νίκο Βραζιτούλη και με 3-1 τον Ανδρέα Τόλια αναδείχθηκε νικητής και κυπελλούχος. Ο Νίκος κέρδισε με 3-0 τον Ανδρέα και κατετάγη 2ος , με 3ο τον Ανδρέα χωρίς νίκη.
Για τις θέσεις 4,5, και 6 ο Χρήστος Καρατζένης κερδίζοντας με 3-0 τον Βασίλειο Σαούγκο και με 3-1 τον Χρήστο Μιχόπουλο κατέλαβε τη 4η θέση, ο Βασίλης κέρδισε τον Χρήστο  και κατετάγη 5ος , με 6ο τον Χρήστο Μιχόπουλο.
Για την ιστορία οι άλλοι 4 συμμετέχοντες ήταν ο Κλάδος Δημήτριος, ο Χρήστος Τσιόλης, ο Σόλομον Τσικάϊ  και ο Γιώργος Κατσταντώνης.
Το ενδιαφέρον τώρα πηγαίνει στους αγώνες της Κυριακής ώρα 11.00 στη αίθουσα του συλλόγου μας με το διπλό αγώνισμα , όπου ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος, καθόσον οι ομάδες που έχουν συγκροτηθεί είναι όλες ισάξιες.
Οι δηλώσεις συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο ώρα 17.00 . Τότε θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τη συγκρότηση των ομίλων.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου