Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ ΦΕΛΤΣΕΡ ΣΤΟ OPEN ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ


Στο Καρέα 23 και 24 /2/2019 ο Α.Σ  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων συμμετείχε με 4 αθλητές , οι οποίοι, με τις νίκες τους έδειξαν την ικανότητα τους , αλλά και μέσα από τις ήττες τους φάνηκε η αξία τους. Εξαιρετικές εμφανίσεις όλων των αθλητών. Να περιμένεις είναι προσόν ,πίσω από τα γκρίζα σύννεφα είναι ο γαλάζιος ουρανός.
Για 2η φορά σε  open της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ κερδίζει το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο.
Ο Γιάννης Κουντούρης καταλαμβάνει την 19η θέση σε 57 αθλητές, όμως με  δύο  επισημάνσεις  για τον Γιάννη. Με οριακή ήττα 2-3 από  τον φιναλίστ του τελικού Μήτκα δεν προχωρά ως 1ος από τον όμιλο και για την 16-άδα ηττήθηκε οριακά 2-3 πάλι από τον Κερασίδη και αγωνίσθηκε για τις θέσεις 17 -24.
Ο Χρήστος Ντασταμάνης προχώρησε ως 2ος από το όμιλο του, για την 16-άδα έχασε στα σημεία 1-3  και δεν προχώρησε.
Ο Χρήστος Κοντοδήμας  35η θέση είχε στο R/L των αγώνων, την ίδια θέση κατέλαβε στο τέλος των αγώνων.
Για μια ακόμη φορά ο Ανδρέας Παπαδημητρίου ο φίλος, με όλη τη σημασία της λέξης, του συλλόγου ήταν κοντά στους αθλητές μας το Σ.Κ, αφού ο κ Georgi λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να είναι μαζί τους στον Καρέα. Ο Ανδρέας ενημερώθηκε έκτακτα, τροποποίησε τελευταία στιγμή τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και από το Σάββατο 10.30 ήταν δίπλα τους αποδεικνύοντας την αγάπη του για τον σύλλογο, αλλά και την αγάπη του για τα Γιάννινα, τόπο καταγωγής του. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αγωνιστική καθοδήγηση των αθλητών μας και την συμπαράσταση του.   
Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι από τα 28 μετάλλια που δόθηκαν (χρυσά ,ασημένια, χάλκινα), τα 15 «μοιράσθηκαν» σε ομάδες της περιφέρειας από Χανιά μέχρι Έβρο και αυτό δείχνει μια σημαντική αγωνιστική άνοδο των αθλητών-τριών της περιφέρειας, προς όφελος της ανταγωνιστικότητας, αλλά ταυτόχρονα δείχνει και την εξάπλωση-δυναμική του αθλήματος, για περισσότερη ακόμη δημοφιλία σε όλη την Επικράτεια.   Ιδιαίτερη επισήμανση για το Νομό Έβρου με τις 3 ομάδες της,  Ορεστιάδα , Φάρο Αλεξ/πολης και Εθνικό Αλεξ/πολης , που κατέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια, αναλυτικά και αντίστοιχα για κάθε ομάδα 3, 2, 2 . Επίσης από τα 59 σωματεία που συμμετείχαν τα 19 μόνο σωματεία πήρανε κάποιο μετάλλιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου