Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ Α΄ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Στη προτελευταία (7η) αγωνιστική, τη Κυριακή 17/2/19 κέρδισε με (4-2) τον Εθνικό Αλεξ/πολης και ηττήθηκε με ( 3-4)  από  το Σ.Ε.Α.Κοζάνης .
Οι Γιαννιώτες χωρίς τον Αλεσσάντρο Φέλτσερ και Γιάννη Κουντούρη στη σύνθεση τους αγωνίσθηκαν με τους Αθανάσιο Θωμά , Ανδρέα Παπαγεωργίου, Χρήστο Ντασταμάνη και Άγγελο Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά με τον Σ.Ε.Α.Κοζάνης 2 νίκες πέτυχε ο Χρήστος και 1 νίκη ο Θανάσης και με τον Εθνικό Αλεξ/πολης 2 νίκες πέτυχε ο Χρήστος και από 1 νίκη ο Θανάσης και ο Ανδρέας.
Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει να δώσει 2 ακόμη αγώνες την  τελευταία  αγωνιστική 16/3, που θα διεξαχθεί στη Κοζάνη, ακόμη και στη περίπτωση της ήττας και στους 2 αγώνες κερδίζει την άνοδο στη Β΄Εθνική, αφού οι ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία είναι τρεις(3).
Η εξαιρετική και υπέροχη νεαρή ομάδα των έξι (6) αθλητών - μια φορά αγωνίστηκε και ο μικρός Γιώργος Κοσμάς- ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ του πρωταθλήματος  και έδειξε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πειθαρχία και αφοσίωση στο στόχο.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, γιατί ο κάθε αθλητής έβαλε το λιθαράκι του στην μεγάλη αυτή επιτυχία.
Επίσης συγχαρητήρια  ανήκουν και στο κ. Georgi Daskalov  στο προπονητή, ο οποίος με τη μεγάλη του εμπειρία  δούλεψε μεθοδικά και καθοδήγησε την ομάδα στην άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου