Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΤΡΑΣ. 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ .

        Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου στη Πάτρα  ο σύλλογος των Ιωαννίνων με πέντε (5) αθλητές-τριες του, συμμετείχε στο ανωτέρω τουρνουά.

Στους Παίδες, σε σύνολο σαράντα (40) αθλητών ο Γιώργος Κοσμάς , για μια ακόμη φορά στα μετάλλια, κατέκτησε  τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην ίδια κατηγορία ο Πέτρος Γκόντας με πρώτη συμμετοχή σ’ αγώνες, αλλά με εξαιρετικές εμφανίσεις πέρασε τους ομίλους ως 2ος , όμως στο πρώτο νοκ- άουτ αγώνα ηττήθηκε και  έχασε την είσοδό του στους 16.

Στις κατηγορίες  των εφήβων ο Γιώργος Γκόντα, των κορασίδων η Βασιλική Γκογκάκη και τις νεάνιδες η Γεωργία Καρανάσιου αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες με θετικά σχόλια για τις εμφανίσεις τους . Δεν προχώρησαν από τους ομίλους , στη συνέχεια έδωσαν αγώνες κατάταξης.

Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής  κ. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Μετά από μεγάλο διάστημα , πάνω από δύο χρόνια ο  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων συμμετείχε σε πανελλήνιο τουρνουά με αρκετούς αθλητές-τριες. Ταυτόχρονα από τη τρέχουσα αγωνιστική χρονιά 2022-23 συμμετέχει, επίσης στο πρωτάθλημα ανδρών Α’ τοπικού Βορ. Ελλάδος. Συμβαδίζει με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Κωστόπουλο  μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες , σε μια  στάση ζωής υπερβατικής, κυρίως αθλητικής. Δεν ακολουθεί τη φυγή της απελπισίας , της απαισιοδοξίας, της παραίτησης. - «Γιατί βαθιά μου δόξασα και πίστεψα τη γη  και στη φυγή δεν άπλωσα τα μυστικά φτερά μου» Άγγελος Σικελιανός .Μια ΄΄φυγή΄΄ μπορεί να υφίσταται , η ΄΄φυγή΄΄ προς τα εμπρός, της δημιουργίας, της ανατροπής και της προόδου.

Καλή χρονιά με υγεία.

 

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου