Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2023

        Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του συλλόγου μας και μέσα σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2023, την Κυριακή 22/1 το απόγευμα ώρα 18.00.

Παρόντες όλοι οι αθλητές -τριες με τις οικογένειες τους , το Δ.Σ, ο  προπονητής , γενικά όλα τα μέλη του συλλόγου, αλλά και πολλοί φίλοι και φίλες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πατέρα Αβράαμ της ενορίας της περιοχής Κατσικά να ευλογεί την βασιλόπιτα και να δίνει την ευχή του για υγεία και πρόοδο όλων.

    Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Άγγελος Κοσμάς , ο Πρόεδρος του Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  και μετά τις ευχές  έκανε μια αποτίμηση της προσπάθειας, που γίνεται από το Δ.Σ,  για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη εξέλιξη  του συλλόγου.

Από τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Κωστόπουλο παρουσιάσθηκε η νέα  εμφάνιση των αθλητών-τριών .

        Αμέσως μετά κόπηκαν οι δύο βασιλόπιτες , η μια για τους αθλητές-τριες και η δεύτερη για τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Στη πρώτη το φλουρί βρήκε ο μικρός αθλητής Φίλιππος και στη δεύτερη πάλι , ένας μικρός φίλος ο Δημήτρης , οι οποίοι φυσικά πήρανε και τα ανάλογα δώρα τους.

Η ωραία αυτή οικογενειακή  παρέα συνεχίστηκε  με μικρές παρέες και συζητήσεις παίρνοντας ο καθένας  και το ανάλογο κέρασμα, χυμό.

Και του χρόνου με υγεία.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου