Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΌ CAMP ΣΤΑ ΙΩΆΝΝΙΝΑ

        Σ' εξέλιξη είναι το προπονητικό camp, που πραγματοποιείται με τη νέα χρονιά στην αίθουσα του συλλόγου των Ιωαννίνων με τη καθοδήγηση του προπονητή των Ιωαννίνων κ Κωνσταντίνου Κωστόπουλου.

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 2 μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα στις διπλές προπονήσεις πρωί, απόγευμα, μαζί με τους αθλητές-τριες του τοπικού συλλόγου φιλοξενούνται και οι παρακάτω τέσσερεις (4) αθλητές εκτός Ιωαννίνων. Ο Λιωτσης Πέτρος και ο Δήμος Ραφαήλ από την ομάδα του Ταύρου, ο Ισαακιδης Κωνσταντίνος από τις Σάρισες Φλώρινας, ο Τσέπης Μιλτιάδης από τον Διογένη Πάτρας.

Για όλους τους συμμετέχοντες οι παραπάνω προπονήσεις αποτελούν μια σπουδαία ευκαιρία για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη τεχνική και τη φυσική κατάσταση, γενικά την αγωνιστική τους ικανότητα κοντά σ' ένα σπουδαίο προπονητή.

Την ημέρα έναρξης του camp βρέθηκε ιδιωτικά στα Ιωάννινα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ Κώστας Παπαγεωργίου Έτσι βρήκε την ευκαιρία και επισκέφθηκε τον σύλλογο των Ιωαννίνων και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με όλους τους αθλητές -τριες, τον προπονητή και το Δ.Σ του συλλόγου.

Η παρουσία του αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη και έδειξε το ενδιαφέρον του για την περιφέρεια.

Καλή χρονιά με υγεία.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου