Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑ 28 ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ 29/1/2023

  ΚΑΒΑΛΑ , προκριματική φάση Βορ. Ελλάδος , Σάββατο 28 Ιανουαρίου , στο γυμναστήριο του 3ου Λυκείου της πόλης  βρέθηκαν οι αθλητές  Κρέκης Κωνσταντίνος , Γκόντας Πέτρος και οι αθλήτριες Κρέκη Παναγιώτα , Γκογκάκη Βασιλική και αγωνίσθηκαν για τη πρόκριση στη τελική φάση της κατηγορίας τους.
 Υπέροχοι όλοι τους, με τις πολύ καλές αγωνιστικές παρουσίες σε όλα τα παιγνίδια σε συνάρτηση με τον χρόνο ενασχόλησης, με την ενιαία ενδυματολογική εμφάνιση, με τον ευγενή χαρακτήρα , με την αθλητική προσωπικότητα τους  έδειξαν  αυτό, που δημιουργείται στο σύλλογο των Ιωαννίνων από τον κ. Κωστόπουλο. Δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό ‘’κομμάτι΄΄, αλλά γενικότερα τη διαμόρφωση ποιοτικού αθλητικού χαρακτήρα στους αθλητές -τριες.

Στους Παίδες , ο Γκόντας Πέτρος με δύο νίκες και μια  ήττα  πέρασε ως 2ος από τους ομίλους, στη συνέχεια στον 1ο αγώνα νοκ-άουτ ηττήθηκε και αποκλείσθηκε. Ο Κρέκης Κωνσταντίνος αν και ηττήθηκε στους τρεις αγώνες , που έδωσε στον όμιλο η αγωνιστική του παρουσία υπήρξε ενθαρρυντική.

Στις Κορασίδες η Κρέκη Παναγιώτα και η Γκογκάκη Βασιλική επίσης με αξιόλογες εμφανίσεις, πλην όμως ηττήθηκαν και δεν προχώρησαν από τους ομίλους.


ΑΘΗΝΑ  , στη προκριματική φάση Αττικής , Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Γιαννιώτης Κοσμάς Γιώργος  αγωνιζόμενος φέτος , έχοντας το δικαίωμα συμμετοχής , αφού είναι με υποσχετική στην ομάδα του Ταύρου-Αθηνών, (πλην όμως προπονείται στα Γιάννινα), κατέκτησε την 1η θέση και το κύπελλο, φυσικά και τη πρόκριση στη Πανελλήνια τελική φάση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου