Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ- ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΤΟΥ Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

            Την Πέμπτη 20 Ιουνίου  από 18.00 μέχρι 21.00  πραγματοποιήθηκαν αγώνες μεταξύ των αθλητών-τριών του συλλόγου . Ήταν μια μικρή γιορτή , λίγο πριν ξεκινήσουν οι διακοπές του καλοκαιριού. Όλοι νικητές και ηττημένοι ‘’κέρδισαν ‘’ ένα υπέροχο κέρασμα προσφορά του συλλόγου . Οι νικητές-τριες φυσικά κέρδισαν και τα μετάλλια , ανάλογα με τη θέση που κατέκτησαν.

Στα μικρά παιδιά του Δημοτικού,  κορίτσια , αγόρια  1η αναδείχθηκε  η Αγγελική Σωτηρίου, 2η  η Ηλέκτρα Χατζή και 3ος  ο Γεώργιος Σακκάς .

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2024

    Την Τετάρτη 19 Ιουνίου το απόγευμα  εννέα (9)  ενήλικες λάτρεις του αθλήματος αψηφώντας τη ζέστη – αν και πιστεύουμε ότι είμαστε από τους ελάχιστους συλλόγους πινγκ-πονγκ με αίθουσα ,που διαθέτει κλιματισμό , ίσως ο μοναδικός – έδωσαν ωραίους αγώνες, διαφήμιση για το άθλημα.

Η διαφήμιση δεν προέρχεται μόνο από τους  κορυφαίους , αλλά  και  από τους αθλητές με πάθος και μεράκι ανεξαρτήτου αγωνιστικού επιπέδου.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΔΩΔΩΝΑΙΩΝ 29-6-2024

       Οι άνθρωποι με πλουραλιστικό πνεύμα δεν πρόκειται να λείψουν, κι αυτό το αποδεικνύει η εκδήλωση της αδελφότητας Δωδωναίων ‘’ Ο Άγιος Θεόδωρος ‘’.

Συγχαρητήρια για την απόφαση τους να διοργανώσουν  ημέρα πινγκ-πονγκ στο Δημοτικό Σχολείο Δωδώνης  το Σάββατο 29-6-2024 ώρα 19.00.

Μια ημέρα αθλητικής γιορτής για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της μικρής ρακέτας .

Τέσσερα (4) τραπέζια θα τοποθετηθούν  στην αίθουσα του σχολείου και θα περιμένουν τους φίλους του αθλήματος. 

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

13o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΣΤΗΝ 6-άδα ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. 8-άδα Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ .

    Στη όμορφη πόλη των Τρικάλων , σε μια από τις πέντε πόλεις της Ελλάδος , που μετά από έρευνα θα ήθελαν να μείνουν πολλοί Έλληνες διεξήχθη το 13ο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Π.Ο.Φ.Επ.Α  το τριήμερο 31/5 και 1-2/6/2024. Πάνω από 240 αθλητές -τριες συμμετείχαν στα ομαδικά , ατομικά και διπλά αγωνίσματα και πρόσφεραν όμορφο θέαμα.