Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

13o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΣΤΗΝ 6-άδα ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. 8-άδα Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ .

    Στη όμορφη πόλη των Τρικάλων , σε μια από τις πέντε πόλεις της Ελλάδος , που μετά από έρευνα θα ήθελαν να μείνουν πολλοί Έλληνες διεξήχθη το 13ο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Π.Ο.Φ.Επ.Α  το τριήμερο 31/5 και 1-2/6/2024. Πάνω από 240 αθλητές -τριες συμμετείχαν στα ομαδικά , ατομικά και διπλά αγωνίσματα και πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

    ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ, οι Γιαννιώτες αθλητές  Κώστας ΧΡΗΣΤΟΥ , Ανδρέας ΤΟΛΙΑΣ , Ανδρέας ΤΣΙΡΟΣ , Γρηγόρης ΦΙΛΙΠΠΟΥ , Θεολόγος ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ  και η αθλήτρια Σοφία ΞΟΥΛΙΔΟΥ είχαν αξιοπρόσεκτη παρουσία. Η Σοφία  και ο Ανδρέας Τσίρος δεν πέρασαν τους ομίλους , συνέχισαν στους αγώνες ‘’παρηγοριάς’. Ο Ανδρέας Τόλιας πέρασε κέρδισε το πρώτο νοκ αουτ και μπήκε 16-εξάδα, δεν κατάφερε να μπει 8-αδα.  Ο Κώστας  Χρήστου προχώρησε ως 2ος  από τον όμιλο του , στη συνέχεια παρέμεινε  8-άδα , αφού οριακά ηττήθηκε με 3-1  για την 4-άδα  και τα μετάλλια. 

    ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ  συμμετείχε ο Ανδρέας Τσίρος με συμπαίκτη τον Γιώργο Μπαρμπέρη , πέρασαν τους ομίλους ,χωρίς στη συνέχεια να καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο.

ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ  ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  ως πρωταθλήτρια ομάδα της περιφέρειας  Δυτ. Μακεδονίας -Ηπείρου και Ιονίων Νήσων συμμετείχε στο 1ο όμιλο με άλλες τρεις  πρωταθλήτριες  ομάδες  Άκτωρα (Αθήνας ), Μεγάλα Παιδιά  (Θεσσαλίας ) και την πρωταθλήτρια ομάδα της Κρήτης.

Αποτελέσματα

    
    1ος αγώνας : Intepetent  Κρήτης    -  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  Α) Στο 1ο παιγνίδι ηττήθηκε  ο  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με 3-0 ,Β) Στο 2ο παιγνίδι με 3-2  και Γ ) Στο 3ο παιγνίδι στο διπλό πάλι με 3-2.  ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0

2ος αγώνας :  Άκτωρας   Αθήνα  - Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  Α) Στο 1ο παιγνίδι ηττήθηκε ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με 3-0, Β) Στο 2ο παιγνίδι με 3-0 και Γ)  Στο 3ο παιγνίδι στο διπλό με 3-1  . ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0

3Ος αγώνας  : ‘’Μεγάλα παιδιά’’ Θεσσαλίας – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  ΤΕΛΙΚΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  2-3

    3ος  στο όμιλο ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων και στην 6-άδα στη τελική κατάταξη.

    Ως είθισται στη βραδυνή συνεστίαση του Σαββάτου γίνονται και οι απονομές των κυπέλων στις πρωταθλήτριες ομάδες  όλων των περιφερειών και ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων για πρώτη φορά παρέλαβε το κύπελο του πρωταθλητή στη περιφέρεια Ηπείρου, Δυτ, Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων.

    Σε μια καλή διοργάνωση με σωστή τήρηση ωραρίου , εξαιρετική γραμματεία και γενικά καλή αγωνιστική ροή. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές , γιατί μόνο αυτοί , που δεν πράττουν δεν κάνουν λάθη.

    Όμως θα πρέπει να γίνουν και δύο επισημάνσεις καλοπροαίρετα για μελλοντική καλυτέρευση. Το κλειστό γυμναστήριο αποδείχθηκε μικρό , όπως και τα 16 τραπέζια λίγα για το πλήθος των αθλητών-τριών και κατ’ επέκταση έγινε η μετακίνηση τεσσάρων  απλών αγωνισμάτων από το Σάββατο  την Κυριακή αντίθετα με την προκήρυξη. Έναρξη διπλών αργότερα και ακύρωση κάποιων διπλών. Οι πολλές συμμετοχές δεν αποτελούν δικαιολογία, καθόσον θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί  η εξέλιξη αυτή.

Και του χρόνου με υγεία.   

 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου