Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2024

    Την Τετάρτη 19 Ιουνίου το απόγευμα  εννέα (9)  ενήλικες λάτρεις του αθλήματος αψηφώντας τη ζέστη – αν και πιστεύουμε ότι είμαστε από τους ελάχιστους συλλόγους πινγκ-πονγκ με αίθουσα ,που διαθέτει κλιματισμό , ίσως ο μοναδικός – έδωσαν ωραίους αγώνες, διαφήμιση για το άθλημα.

Η διαφήμιση δεν προέρχεται μόνο από τους  κορυφαίους , αλλά  και  από τους αθλητές με πάθος και μεράκι ανεξαρτήτου αγωνιστικού επιπέδου.

    Η μεγάλη διάρκεια των πόντων, η διακύμανση του τελικού σκορ, το πάθος για τη διεκδίκηση του κάθε πόντου, το συνολικό ενδιαφέρον, χρωμάτισαν αυτούς τους αγώνες και έδωσαν μια  ιδιαίτερη αγωνιστική ομορφιά με διάχυτη την ευχαρίστηση των αθλητών.  Όλοι πραγματοποίησαν από τέσσερεις αγώνες και κάποιοι πέντε.  

    Αρχικά τρεις (3) όμιλοι των τριών αθλητών , στη συνέχεια οι δύο πρώτοι των ομίλων προχώρησαν σε πίνακα νοκ-άουτ των έξι.

Οι τρεις  τρίτοι σε νέο όμιλο των τριών για τη πλήρη κατάταξη στις θέσεις 7, 8 και 9.  Πλήρη κατάταξη για όλες τις θέσεις.

Στη 4-άδα  απ΄ευθείας  ο Νίκος Βραζιτούλης , ο Σωτήρης Κολιός ως πρώτοι των ομίλων Α και Β . Επίσης μετά από αγώνες νοκ-άουτ ο Ανδρέας Τόλιας και Χρήστος Καρατζένης .

Μετά από τους ημιτελικούς στο

ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΌ   Νίκος Βραζιτούλης – Σωτήρης Κολιός = 3-0

ΤΕΛΙΚΟ:   Ανδρέας Τόλιας  -  Χρήστος Καρατζένης  = 3-0

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2024  ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΛΙΑΣ

    Εκτός από τους ανωτέρω συμμετείχαν  Δημήτρης Λαγός , Γεώργιος Θώμος , Γεώργιος  Μαντζαβίνης , Σακκάς Κλέαρχος και Μιχάλης Αναγνωστόπουλος.

Ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία του αθλητή του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο Δημήτρη Λαγού, Γιαννιώτη στη καταγωγή , ο οποίος βρέθηκε αυτό το χρονικό διάστημα στα Ιωάννινα και άδραξε  την ευκαιρία για αγώνες.

Ο σύλλογος Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων έδωσε αναμνηστικό μετάλλιο στο Δημήτρη για τη συμμετοχή του. Η τελική κατάταξη του η 5η θέση.

    Ταυτόχρονα με την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στους καλοκαιρινούς συμμετέχοντες, έγιναν και οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων για τους πρωταθλητές Χειμώνα .

Οι αγώνες αυτοί πραγματοποιήθηκαν με διαφορετικό τρόπο. Δημιουργήθηκαν δύο όμιλοι διαφορετικής δυναμικότητας – ανάλογα με το χρόνο ενασχόλησης – και αγωνίσθηκαν σε κάθε όμιλο όλοι με όλους . Είχε μακρά διάρκεια , αλλά τελικά φθάσαμε να γίνουν κι’ αυτές οι απονομές.

    Α ΄ΟΜΙΛΟΣ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΩΣΤΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΥ ,   2ος  Χρήστος Καρατζένης , 3οι  Ανδρέας Τόλιας και Βασίλης Σιχλοιμίρης  

Β΄ΟΜΙΛΟΣ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  ΧΕΙΜΩΝΑ  ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , 2Ος Δημήτριος Βλάχος, 3οι  Δημήτρης Κρέκης  και Νίκος  Νταβώνης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  , ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου