Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Φιλικοί αγώνες



Στις 3/1 ημέρα Δευτέρα  η ομάδα μας  πραγματοποίησε  κοινή προπόνηση στη Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα (ΑΣΕΑΚ)  και στη συνέχεια  φιλικό αγώνα. Στην πόλη της Κοζάνης ταξίδεψαν  πέντε (5) αθλητές  μας οι ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης ,ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Φερδινάνδος ,ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος  , ΡΩΜΑΝΕΛΗΣ Ιωάννης και μαζί  με επτά (7) αθλητές  της Κοζάνης  έκαναν  προπόνηση συνολικής διάρκειας  4 ωρών.

.- Η ανωτέρω προπόνηση  έγινε στα πλαίσια της αγωνιστικής προπόνησης (προετοιμασίας) κάτω από την επίβλεψη του Γυμναστή Σάββα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και του προπονητή Αντώνη ΚΑΛΥΒΑ ,για τους αθλητές  που έχουν αμέσως  μετά τις γιορτές  να δώσουν αγώνες πρόκρισης  και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν  καλύτερα προετοιμασμένοι.
.- Η φιλοξενία  των υπευθύνων  της Κοζάνης  υπήρξε υποδειγματική. Μετά το τέλος της προπόνησης  από το Δ.Σ παρατέθηκε γεύμα στην ομάδα  μας. Η ατμόσφαιρα  ιδιαίτερα φιλική και ζεστή .Όλα τα παιδιά  και από τις δύο ομάδες  ήταν ευχαριστημένα  και από την άσκηση αλλά και από το πνεύμα  της φιλίας που αναπτύχθηκε  μεταξύ τους. Τα καλά του αθλητισμού ολοφάνερα  και δίνουν δύναμη σ’ όλους , αθλητές , γονείς και προπονητές  να συνεχίσουμε  την ωραία προσπάθεια .
.- Την επομένη ημέρα, Τρίτη 4/1  πραγματοποιήθηκε  στη πόλη μας ,στην αίθουσα του συλλόγου μας  κοινή προπόνηση και στην συνέχεια φιλικός αγώνας  με την ομάδα ‘’Δύναμη ‘’ της Λάρισας . Τρεις (3) ώρες διήρκησε  η προπόνηση και οι αγώνες  σ’ ευχάριστο κλίμα μ’ όλους τους αθλητές να το απολαμβάνουν. Την προπόνηση πραγματοποίησαν από κοινού οι δύο προπονητές Στέφανος ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ  και Θεολόγος  ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ .
.- Μετά το τέλος της προπόνησης  η ομάδα της Λάρισας  παρέα με τους υπευθύνους της τοπικής ομάδας απόλαυσαν τον καφέ και την σοκολάτα τους ,αλλά και το υπέροχο θέαμα που προσφέρει η περιοχή του Φρόντζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου