Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Στη τελική φάση του Ομαδικού Παμπαίδων η Φ.Ε.Α Ιωαννίνων


.- Με τους τρεις (3) Παμπαίδες  ΑΚΡΙΒΗ Πέτρο, ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗ Αριστείδη και ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ Δημήτριο (στο ΟΜΑΔΙΚΟ αγώνισμα) η  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων πήρε την πρόκριση για την τελική φάση των 16 καλύτερων ομάδων στην κατηγορία  Παμπαίδων που θα γίνει 11-13 Ιουνίου στην Αθήνα .
Στους προκριματικούς αγώνες  που έγιναν στην Θεσσαλονίκη  το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιανουαρίου με την συμμετοχή δέκα τεσσάρων (14) συλλόγων  η  ΦΕΑ  κέρδισε τον Α.Σ Πέρα Θεσσαλονίκης με 3-0 και τον Α.Ο.Καρδίτσας  με 3-0  . Ανάμεσα στις 4 ομάδες που πήραν την πρόκριση ήταν και η ομάδα μας.
.- Επίσης και στο ΔΙΠΛΟ αγώνισμα ( στα τρία διπλά που προκρίθηκαν) αλλά και στο ΑΤΟΜΙΚΟ ( στους  έξι  αθλητές που προκρίθηκαν ) ,έχαμε προκρίσεις  για τις τελικές φάσεις  από τους ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗ Αριστείδη και ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ Δημήτριο.
.- Μεγάλη επιτυχία αποτελούν όλες οι ανωτέρω προκρίσεις, καθόσον έτσι εδραιώνεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος  του συλλόγου  στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παίδων. Ήδη η ΦΕΑ Ιωαννίνων  για την τρέχουσα αθλητική χρονιά  έχει πάρει προκρίσεις για τελικές φάσεις  σε τρεις (3) ηλικιακές κατηγορίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου