Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ



Ανταποδίδοντας  την επίσκεψη της ομάδας μας την  3/1, η ομάδα της Κοζάνης  ήρθε το Σάββατο 8/1  στην πόλη μας  για κοινή προπόνηση και  φιλικούς αγώνες . Συγκεντρώθηκαν συνολικά 16 αθλητές και από τις δύο ομάδες .
Μετά από προπόνηση 1 ώρας , οι 16 αθλητές  χωρίσθηκαν  σε 4 ομίλους και πραγματοποιήθηκαν πρώτα οι αγώνες σ’ όμίλους και στην συνέχεια σε νοκ-άουτ  αγώνες κατάταξης . Για την ιστορία την 1η θέση κατέλαβε ο αθλητής ΖΩΝΙΟΣ Πάρις από την ΦΕΑ Ιωαννίνων ,την 2η θέση ο ΖΕΡΒΑΣ Νικόλαος από ΑΣΕΑΚοζάνης  και την 3η θέση  ο ΒΡΑΖΙΤΟΥΛΗΣ Αριστείδης  από την ΦΕΑ Ιωαννίνων .Ευχάριστο ήταν το κλίμα καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων και φιλίες αναπτύχθηκαν μεταξύ των αθλητών και των παραγόντων των  δύο ομάδων. Τα καλά του αθλητισμού μπροστά μας ,η ανάπτυξη  της φιλίας ,επικοινωνίας και η καλυτέρευση των ανθρώπινων σχέσεων , προαγωγή  του αθλητικού ιδεώδους και της αθλητικής άμιλλας .
.- Την περίοδο των εορτών  έγιναν  τρεις (3) φιλικές συναντήσεις  του συλλόγου μας μ’  άλλα σωματεία οι οποίες ήταν απόλυτα επιτυχημένες και από όλες τις πλευρές αποφασίσθηκε κατά  τις  περιόδους των εορτών και όχι μόνο –εφόσον βρίσκεται χρόνος  - να υπάρξει συνέχεια γιατί τα οφέλη είναι πολύπλευρα .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου