Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Επίσκεψη στην πόλη μας του Προέδρου της Ομοσπονδίας κου Μανώλη ΚΟΛΥΜΠΑΔΗ


.- ‘’ Εδώ στα Γιάννινα  είμαστε μάρτυρες μιας γιγαντιαίας προσπάθειας  που συντελείτε τα τελευταία χρόνια  από την Διοίκηση ,τους προπονητές  και τους αθλητές  και τις αθλήτριες  του συλλόγου αυτού ,που μέσα σ’ ένα  φοβερά σύντομο  χρονικό διάστημα  έχουν σημειώσει μια τεράστια πρόοδο μ’ αποτέλεσμα  να έχουν ήδη αρχίσει να πρωταγωνιστούν σε περιφερειακό επίπεδο  στις διοργανώσεις που διεξάγονται στην περιφέρεια. ‘’

.- Τα ανωτέρω δήλωσε (στις δύο αθλητικές εφημερίδες της πόλης και στο τηλεοπτικό κανάλι ITV)  ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  μας  κος  Μανώλης ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ  στην διάρκεια της επίσκεψης του στην πόλη μας της Τρίτη 22/2/11 στα πλαίσια της περιοδείας που κάνει  στην Βόρεια Ελλάδα για να δει από κοντά τα σωματεία  της περιοχής .
.- Ο κος ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ μαζί με τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  Γεώργιο και τον τεχνικό σύμβουλο της Βορ. Ελλάδος  κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Νίκο  επισκέφθηκαν την αίθουσα του συλλόγου μας ,είδαν από κοντά την προπόνηση της ομάδας και συζήτησαν  με τους υπεύθυνους  του συλλόγου διάφορα τρέχοντα θέματα  και προτάσεις .
.- Την επόμενη το πρωί  23/2 αναχώρησαν για την συνέχεια της περιοδείας τους .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου