Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ 11Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΙΝΔΟΥ 15/16-10-2016


Οι  επτά (7) αθλητές  του Α.Σ  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων, που συμμετείχαν  στο ανωτέρω τουρνουά πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, δείχνοντας τη συνεχή αγωνιστική τους πρόοδο. Τη «παράσταση όμως έκλεψαν» οι μίνι παμπαίδες  , που υπήρξαν οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  του τελικού της κατηγορίας τους. Ο ΝΤΡΟΥΒΑΣ  Άγγελος και ο  ΚΟΣΜΑΣ  Γεώργιος έφτασαν στον τελικό μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις .

 Και οι δύο νικητές απόλαυσαν το τελικό προσφέροντας όμορφο θέαμα και χειροκροτήθηκαν. Το χρυσό  μετάλλιο κέρδισε ο Άγγελος και το ασημένιο ο Γιώργος . Το κύπελλο το σήκωσαν μαζί, αφού πριν το τελικό το είχαν πει, ανεξάρτητα ποιος θα νικούσε .  Στην ίδια κατηγορία και ο  μικρότερος από τους μίνι παμπαίδες ο ΧΡΗΣΤΟΥ Σπύρος ( Β΄Δημοτικού) έπαιξε θαυμάσια και απέκτησε την εμπειρία των αγώνων , πολύ χρήσιμη για τη συνέχεια.
Στους Παμπαίδες ο ΧΡΗΣΤΟΥ Τηλέμαχος  πέρασε από τον όμιλο του ως 2ος με 2 νίκες και 1 ήττα αποδίδοντας εξαιρετικό πιγκ-πογκ , ηττήθηκε οριακά στο 1ο νοκ-άουτ για την 16-άδα. Στη συνέχεια πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα.  Ο ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Χρήστος ο μικρότερος από τους παμπαίδες με τη 2η συμμετοχή του σε open  απέδειξε ότι στο μέλλον θα είναι από τους πρωταγωνιστές.

Στους Παίδες  ο ΛΙΣΓΑΡΑΣ  Γεώργιος , (Α’ Γυμνασίου),  πραγματοποίησε  θαυμάσια παιγνίδια  απέναντι σε μεγαλύτερους αθλητές (Γ’ Γυμνασίου),  πέτυχε  3 νίκες και 4 ήττες  σε 7 αγώνες. Στους Έφηβους  ο ΚΙΤΣΟΣ Χρήστος  οριακά   έχασε  τη 2η θέση στον όμιλο του, συνέχισε   στους αγώνες διαβάθμισης  με σπουδαίες εμφανίσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου