Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

5o ANOIKTO ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Επιτυχίες από την ομάδα των Ιωαννίνων
ΧΡΥΣΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, (55 ετών και άνω)
ΑΣΗΜΕΝΙΟ Ο ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (18-39 ετών)
ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ  στη κατηγορία (40-49 ετών).
Στην όμορφη Κόνιτσα το Σάββατο 1/10/2016 διοργανώθηκε μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση των ανεξάρτητων αθλητών (χωρίς δελτίο). Ηταν το 5ο ανοικτό Ηπειρωτικό τουρνουά σε συνέχεια των τριών (3) τουρνουά που έγιναν στα Ιωάννινα  και του ενός (1) στη Πρέβεζα τα προηγούμενα χρόνια.

Συμμετείχαν  τελικά 36  αθλητές από Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κοζάνη, Πρέβεζα, Φιλιππιάδα, Κέρκυρα, Ιωάννινα και φυσικά από Κόνιτσα. Η εξαιρετική φιλοξενία  των διοργανωτών, η ομαλή και γρήγορη διεξαγωγή των αγώνων, το πολύ καλό κλειστό γυμναστήριο, το όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες, λόγω της καλής και ευχάριστης διάθεσης τους, δημιούργησαν τη κατάλληλη οικογενειακή, αθλητική ατμόσφαιρα.
Το αποτέλεσμα υπέροχο, όλοι ευχαριστήθηκαν τους πολλούς αγώνες, αφού πραγματοποιήθηκαν σχεδόν απόλυτα για όλους, οι αγώνες πλήρους διαβάθμισης. Οι αγώνες των απλών ερασιτεχνών αθλητών, (χωρίς δελτίο), δίνουν μια άλλη δυναμική , μια άλλη ώθηση, διαφημίζουν το άθλημα μας και το σημαντικότερο δίνουν τη δυνατότητα στο κάθε λάτρη του πιγκ-πογκ να παίξει, να χαρεί και να έρθει πιο κοντά στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Συγχαρητήρια στη παρέα-ομάδα της Κόνιτσας , τους «Τρίτωνες», για την προσπάθεια τους και τελικά για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, φυσικά και στο Δήμο της Κόνιτσας που αγκάλιασε τη διοργάνωση και η βοήθεια του ήταν σημαντικότατη. Στο τέλος των αγώνων έγινε μια μικρή δεξίωση για όλους τους συμμετέχοντες. Οι εντυπώσεις ήταν άριστες.
Στο αγωνιστικό τομέα, πραγματοποιήθηκαν τρεις(3) ηλικιακές κατηγορίες με τα παρακάτω αποτελέσματα:
Α) 18-39 ετών
1ος ) Στεφανίδης Γεώργιος (Κοζάνη) , 2ος ) Καλομοίρης Δημήτρης (Γιάννενα), 3ος ) Λαγαρός Χρήστος(Κοζάνη)  και Καραφέρης Θωμάς (Κόνιτσα).
Β) 40-54 ετών
1ος ) Λουκάνης Αλκιβιάδης (Καβάλα), 2ος )Κίτσιος Βασίλειος (Κόνιτσα), 3ος ) Χρήστου Κώστας (Γιάννενα) και Καρακατσάνης  Παναγιώτης (Κόνιτσα).
Γ) 55 ετών και άνω
1ος ) Καρατζένης Χρήστος( Γιάννενα) , 2ος ) Λάμπρου Γιάννης(Θεσσαλονίκη), 3ος ) Σιώπης  Χρήστος (Κοζάνη) και Παυλίδης Κώστας (Θεσσαλονίκη). 

Επίσης στους αγώνες συμμετείχαν από τα Ιωάννινα ο Βραζιτούλης Νίκος (5ος ), Γιώτης Ιωάννης, Τόλιας Ανδρέας (6ος), Χριστοδούλου Νίκος, Τσιόλης Χαράλαμπος (7ος),  Κατσαντώνης Γιώργος(8ος)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου