Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟΝ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο Κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ


 Ο παλαιός πρωταθλητής  Ελλάδος , μέλος της Εθνικής Ομάδας  από το 1965-1975 κ. Άγγελος Μακρής - υπήρξε  καθηγητής Πανεπιστημίου , στο Τ.Ε.Φ.Α.Α  Αθηνών 


    
-  βρέθηκε στα Γιάννενα το 3-ήμερο 3,4 και 5 Οκτωβρίου , μετά από πρόσκληση του τοπικού αθλητικού  συλλόγου.

 Στο πρόγραμμα του συλλόγου  είναι ανά περιόδους να τον επισκέπτονται κάποιοι προπονητές για να παίρνουν οι αθλητές-τριες στοιχεία ,που θα τους φανούν χρήσιμα για τη καλύτερη εξέλιξη τους.  Ο κ. Μακρής ήταν παρών  σε όλο το ωράριο των προπονήσεων το 3-ήμερο της παραμονής του  στη πόλη  , από τις ακαδημίες  μέχρι τα αγωνιστικά τμήματα. Πραγματοποίησε ό ίδιος όλες τις προπονήσεις,  επισημαίνοντας   λεπτομέρειες  του αθλήματος  στους αθλητές-τριες , που κατά την άποψη του αν βελτιωθούν, θα υπάρξει  ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο   του αγωνιστικού  επιπέδου  τους. Η βελτίωση προϋποθέτει όμως  προπόνηση με προσήλωση σε αυτές τις λεπτομέρειες . Επίσης τόνισε ότι η έλλειψη αγώνων είναι ο αρνητικός παράγοντας των αθλητών-τριών της περιφέρειας γενικότερα  σε σχέση με την Αθήνα, γιατί στην Αθήνα σε μερικά χιλιόμετρα μπορεί να βρεθούν 3 και 4 σωματεία , ώστε να γίνουν πολλοί αγώνες .

Τον Σεπτέμβριο του 2007 είχε επισκεφθεί και πάλι ο κ. Μακρής τον  αθλητικό σύλλογο των Ιωαννίνων και σε σύγκριση με το σήμερα, σημείωσε τη μεγάλη ανοδική πορεία  της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα Γιάννενα  με τη συνεχή παρουσία των αθλητών –τριών  του τοπικού συλλόγου σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές  τελικές φάσεις , ενώ δεν λείπουν και οι διακρίσεις. Όσον αφορά την αίθουσα προπόνησης , είπε ότι  είναι ένας πολύ όμορφος χώρος με ειδικό δάπεδο, επισημαίνοντας όμως ότι  κι’ αυτός πλέον θεωρείται μικρός , αφού είναι πάρα πολλά τα παιδιά που αθλούνται , που δείχνει βέβαια ταυτόχρονα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται  στα Γιάννενα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου