Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Επισκέφθηκαν τα Ιωάννινα Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα ο 1ος της Ευρώπης (Νικητής του ΤΟΠ 12 του τρέχοντος έτους ) και 3ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2003 μαζί με τον Τάσο Ρηνιώτη Πρωταθλητή Ελλάδος


ΤΗΝ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ  Ο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΚΡΕΑΝΓΚΑ  Ο 1Ος ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠ 12  ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ) ΚΑΙ  3Ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ 2003   ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΡΗΝΙΩΤΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

.- Από τις ιστορικές  στιγμές του συλλόγου μας  η επίδειξη του  Καλλίνικου Κρεάνγκα  και του Τάσου Ρηνιώτη που έγινε στην πόλη μας  την ανωτέρω ημερομηνία  στην αίθουσα γυμναστηρίου του ιδιωτικού Δημοτικού   Σχολείου   ‘’ΔΩΔΩΝΑΙΑ ‘’ .
.- Πραγματοποιήθηκε  με την συνδρομή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α και ειδικά  του Προέδρου κ. Μανώλη Κολυμπάδη  με το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε για την εκδήλωση . Ο σύλλογος μας  εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο προσωπικά και στην Ομοσπονδία.
.- Πάνω από 200 άνθρωποι (μικροί και μεγάλοι)  βρέθηκαν  στην εκδήλωση για να θαυμάσουν από κοντά  τους δύο πρωταθλητές . Ο αριθμός των φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν  στο γυμναστήριο  πολύ μεγάλος  αν σκεφτούμε  ότι ο σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης  στην πόλη μας έγινε  το 2006 κι΄άρχισε  ο κόσμος  να γνωρίζει καλύτερα το άθλημα του πιγκ-πογκ  .Μέχρι τότε δεν υπήρχε καμμιά αναφορά σε εφημερίδες –ή- τοπική τηλεόραση .
.- Στην επίδειξη  ο  Καλλίνικος  Κρεάνγκα μαζί με τον Τάσο Ρηνιώτη έπαιξαν μ’ όλα τα παιδιά ένα –ένα χωριστά με πολύ όρεξη  και έδειχναν να το απολαμβάνουν ,να το χαίρονται όπως φυσικά και τα παιδιά  που έβλεπαν ένα παγκόσμιο πρωταθλητή και ένα πρωταθλητή Ελλάδος  απέναντι τους  ως ‘’αντίπαλο ‘’, που δεν είχαν φανταστεί ποτέ ότι θα αντιμετωπίσουν .
.- Τέτοιες εκδηλώσεις  με την παρουσία μεγάλων αθλητών πιστεύουμε ότι ωφελούν παρά πολύ  στην διάδοση του αθλήματος  στην πόλη που γίνονται  και πρέπει και στο μέλλον να συνεχισθούν  σε διάφορες πόλεις της Χώρας μας στο μέτρο του δυνατού βέβαια.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου