Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ
ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
.- Από την πρώτη στιγμή  που ξεκίνησε  ο σύλλογος των Ιωαννίνων(2006) , κοντά μας βρέθηκε ένα άνθρωπος που μας μετέδωσε θάρρος και αισιοδοξία .Σε κάθε του επίσκεψη μας εμψυχώνει  και δημιουργεί  ευχάριστο κλίμα .
Ο κ. Νίκος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ομοσπονδιακός προπονητής του κλιμακίου της Βορ.Ελλάδος έκανε πολλές επισκέψεις στην πόλη μας και στο σύλλογο μας .Τρέχει από την Ορεστιάδα μέχρι τα Ιωάννινα  και από τον Βόλο μέχρι την Φλώρινα για να καθοδηγήσει –ακούραστος με τα παιδιά τα οποία κερδίζει από την πρώτη στιγμή- με ένα καλό λόγο πάντα για τον καθένα  και να δημιουργήσει εκείνες τις προ-υ-ποθέσεις  που θα φέρουν  όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη    του αθλήματος μας .
.- Την 23 και 24 Οκτωβρίου 2010  επισκέφθηκε πάλι τον σύλλογο μας ο ομοσπονδιακός  του κλιμακίου Βορ.Ελλάδος κ. Νίκος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ αλλά αυτή την φορά ήταν μαζί  και με τον κ. Σωκράτη ΠΑΠΑΣΑΒΟΓΛΟΥ (ομοσπονδιακό του Κλιμακίου)  για να δουν από κοινού , εκ νέου  την πρόοδο των αθλητών  και να συζητήσουν με τους προπονητές του συλλόγου. Εποικοδομητική υπήρξε η παρουσία των δύο ανωτέρω προπονητών και γενικά  σε πολύ όμορφο κλίμα πέρασε το 2-ήμερο.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου