Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

1ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ).ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Την πρώτη Κυριακή, (3-1-2016), του νέου χρόνου  πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό τουρνουά,(για 3 ώρες περίπου),στην αίθουσα του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα όποιος αθλητής ή αθλήτρια  του συλλόγου ήθελε να συμμετάσχει, μπορούσε να συγκροτήσει ομάδα στο διπλό αγώνισμα με τους γονείς του ή τα αδέλφια του ή κάποιο άλλο συγγενικό του πρόσωπο, που όμως  δεν είχε  δελτίο. Δέκα επτά (17) ομάδες, (διπλά), έδωσαν το παρών την 11.00 της Κυριακής. Συγκροτήθηκαν στην αρχή όμιλοι και στη συνέχεια έγιναν αγώνες νοκ-άουτ μέχρι την ανάδειξη των νικητών.
Επίσης αρκετοί φίλοι και συγγενείς  των συμμετεχόντων  βρέθηκαν στην αίθουσα  και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους  αγώνες αυτούς, μέσα σε ένα  όμορφο οικογενειακό και εορταστικό κλίμα.  Ιδέα ενός γονέα ήταν η διοργάνωση των αγώνων και τελικά η πραγματοποίηση τους  είχε θετικό αντίκτυπο σε όλους, μικρούς,  μεγάλους και δόθηκε υπόσχεση να επαναλαμβάνεται –πρώτα ο Θεός  -  κάθε χρόνο.
Απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλο στους νικητές, τα οποία αθλοθέτησε ο σύλλογος των Ιωαννίνων και η απονομή έγινε από τον κ. Κώστα Χρήστου που είχε και την ιδέα της διοργάνωσης. Για την ιστορία αναφέρονται οι νικήτριες ομάδες:  
      1η ομάδα  =  Κουμέλης Δημήτρης (αθλητής) –Αντώνης (πατέρας)
      2η ομάδα  =  Ντασταμάνης Χρήστος (αθλητής) – Μαρία (αδελφή)
      3η ομάδα  =  Παπαγεωργίου Ανδρέας (αθλητής) – Οδυσσέας (αδελφός) 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου