Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, (στον όμιλο Δυτ.Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσσαλονίκης), μετά τις τρεις (3) νίκες που πέτυχε το Σάββατο 23-1-16 στη Θεσσαλονίκη για την τελευταία αγωνιστική.  Η 1η θέση οδηγεί στα προμπαράζ για την Α2, ταυτόχρονα εξασφαλίζει στη περίπτωση μη ανόδου, τη θέση της στη Β΄Εθνική Βορείου Ελλάδος, που θα συγκροτηθεί από τον Σεπτέμβριο.   Οι Γιαννιώτισσες αθλήτριες, με θαυμάσιες  εμφανίσεις, παίζοντας εξαιρετικό πιγκ-πογκ  νίκησαν την ομάδα  της Βέροιας με 4-0, την ομάδα της Καρδίτσας με 4-1 και την ομάδα του Αίαντα  Ευόσμου  με 4-2. Αγωνίσθηκαν η Νικολέτα  Κωσταρέλου , η Αντωνία Μανιά , η Βασιλική Νούση και η μικρή Ελεάννα Παπαδοπούλου. 
Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ  ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Α΄ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΠΙΤΥΧΙΑ αν αναλογισθεί κανείς τις αντιξοότητες των τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς),  μετά τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο 23-1-16 στην Κοζάνη σε βάρος της ομώνυμης ομάδας με 4-2 για την τελευταία αγωνιστική. Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν ο Γεώργιος Ακρίβης, ο Γεώργιος Άνθης και ο Δημήτριος Τσαγκογιάννης. Σπουδαίοι αγώνες με πολύ
όμορφο θέαμα έγιναν στην Κοζάνη και αποδεικνύουν την πρόοδο των αθλητών και των δύο ομάδων  και τη σοβαρή δουλειά που γίνεται  από τους συλλόγους. Με τον Σ.Ε.Α.Κοζάνης αγωνίσθηκαν ο Αλέκος Παναγιωτίδης, ο Ευάγγελος Κούτσιανος και ο Θεόδωρος Χριστοδούλου. Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Κοζάνης  με το χαμόγελο,  την εξαιρετική φιλική διάθεση και την αγάπη,  που μας επεφύλαξε,  αλλά το ίδιο και οι αθλητές όταν φτάσαμε στο γυμναστήριο, έδειξαν ότι είναι πολύ μπροστά με την ποιότητα του χαρακτήρα τους, διδάσκουν ήθος  και κοσμούν την αθλητική οικογένεια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά  το τέλος του αγώνα το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α Κοζάνης  παρέθεσε γεύμα στην αποστολή των Ιωαννίνων μέσα σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα,  με παρόντες στο γεύμα τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Κώστα Διδασκάλου και τον ταμία κ. Δημήτρη Ζέρβα. Παρών και ο έφορος του Δ.Σ.  των Ιωαννίνων κ. Νικόλαος  Ακρίβης  που συνόδευσε την αποστολή. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ  .


Ειδική όμως αναφορά θα πρέπει να γίνει  για τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ, για τους αθλητές  και τις αθλήτριες μας, που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής,  από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα, για το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους προς τον σύλλογο. Με αθλητές –τριες  να προσπαθούν να τα καταφέρουν ανάμεσα στις προπονήσεις, στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στο διάβασμα  και στο ελεύθερο χρόνο, που θα πρέπει να υπάρχει. Να ξυπνήσουν πρωϊ , να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα  και να είναι έτοιμοι αμέσως να αγωνισθούν μόλις φθάσουν. Συγχαρητήρια και έπαινο αξίζουν για την προσπάθεια τους.  Συγχαρητήρια  όμως και στην ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ κ. Ευτυχία Περρή, η οποία αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες  αφιερώνοντας πολύ χρόνο και κόπο έχει βοηθήσει αυτούς τους αθλητές-τριες και  είναι  αυτή που οδήγησε και τις δύο ομάδες  στις θέσεις  που κατέκτησαν, αφού τα τελευταία  χρόνια όλα τα παιδιά είναι κάτω από την δική της προπονητική καθοδήγηση. Την ευχαριστούμε.-






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου