Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ (ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ).

12η Αγωνιστική Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ =1-4
13η Αγωνιστική Φ.Ε.Α.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ο.Ε.Α.ΦΛΩΡΙΝΑΣ  = 4-0  (άνευ αγώνα)

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 από τα Γιάννενα με νικηφόρο αποτέλεσμα(1-4) πέρασαν οι Σάρισες Φλώρινας,(αξίζουν τα συγχαρητήρια μας), και   καταλαμβάνουν εκτός απροόπτου την 1η θέση του ομίλου, που οδηγεί στα προμπαράζ. Η Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων ξεκίνησε αισιόδοξα με νίκη του Ακρίβη σε βάρος του Αραβιάδη με 3-1, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει το 3ο καθοριστικό παιγνίδι και
η συνέχεια ήταν κακή. Θα επιδιώξει την 3η θέση του ομίλου, η οποία θα θεωρηθεί επιτυχία, ιδιαίτερα μετά τις συνεχείς ατυχίες ,(τραυματισμοί), που συνέβησαν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, στους αθλητές. Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν οι Γεώργιος Ακρίβης , Αθανάσιος Θωμά, Δημήτριος Τσαγκογιάννης και Γεώργιος Άνθης.

Ο 2ος αγώνας με Ο.Ε.Α.Φλώρινας δεν διεξήχθη, καθόσον η ομάδα αυτή δεν προσήλθε στα Γιάννενα να αγωνισθεί. Επομένως οι βαθμοί της νίκης πηγαίνουν στην ομάδα των Ιωαννίνων. Η μη προσέλευση όμως σε αγώνα, οποιασδήποτε ομάδας – έγινε και πέρυσι με άλλη ομάδα - χωρίς ουσιαστικό, δικαιολογημένο  λόγο ,(γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε αναβολή του αγώνα), δημιουργεί κακή εικόνα. Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί από καμιά ομάδα στο μέλλον.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου