Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-2016 ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

.- Σε μια λιτή, οικογενειακή και όμορφη  εκδήλωση με την παρουσία  όλων των αθλητών μας, των γονέων και συγγενών τους, αλλά και με την παρουσία πολλών φίλων πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων για το νέο έτος. Με τον  πατέρα  Δημήτριο να ευλογεί  την βασιλόπιτα, να  δίνει τις ευχές για τη νέα χρονιά και μέσα από ένα σύντομο, αλλά περιεκτικό λόγο που έβγαλε να δίνει  χρήσιμες συμβουλές,  ξεκίνησε η εκδήλωση.


.- Στη συνέχεια πήρε τη «σκυτάλη» ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλειος Λισγάρας και έκανε μίνι απολογισμό για τη 10-ετία που συμπληρώνεται φέτος από την ίδρυση του συλλόγου, παρουσιάζοντας και τις διοργανώσεις που έχουν καθιερωθεί στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και στην Ήπειρο γενικότερα, οι οποίες  προβάλλουν ιδιαίτερα το άθλημα και δείχνουν το έργο που έχει γίνει σιωπηλά  αυτά τα χρόνια, από όλους εκείνους τους ανθρώπους που θέλησαν και συνεχίζουν να προσφέρουν ένα μικρό λιθαράκι στο « χτίσιμο» του συλλόγου.

.- Αμέσως μετά παρουσίασε το τιμώμενο πρόσωπο, τον ομοσπονδιακό προπονητή στο κλιμάκιο της Βορείου Ελλάδος κ. Νίκο Οικονόμου για τον οποίο είπε  χαρακτηριστικά, ότι το ένα Σαββατοκύριακο θα τον βρεις στην Ορεστιάδα και το άλλο στην Καρδίτσα, κοντά στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες των συλλόγων. Με το μοναδικό του τρόπο, με τις πολλές γνώσεις του, χωρίς να κάνει τον πολύξερο, ώστε να μην μειονεκτεί ο διπλανός του προπονητής, μεταδίδει αυτά που πρέπει, ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται η κάθε ομάδα. Ο σύλλογος των Ιωαννίνων βρήκε στον κ. Νίκο Οικονόμου ένα συμπαραστάτη από τα πρώτα του βήματα  έως και σήμερα, ένα άνθρωπο που έχει πολύ μεράκι για προσφορά και εκπροσωπεί επάξια,  όπου και να βρεθεί με το ήθος του και την προσωπικότητα του την Ομοσπονδία, την μεγάλη οικογένεια του πιγκ-πογκ. Γι΄αυτό  το Δ.Σ. του Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων πήρε την απόφαση  να τον τιμήσει φέτος στη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας, με αφορμή  τα 10 χρόνια που συμπληρώνει  ο σύλλογος από την εμφάνιση του στα αθλητικά δρώμενα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
.- Μετά την βράβευση ακολούθησε η  κοπή και το μοίρασμα της βασιλόπιτας, (δύο πάντα είναι οι βασιλόπιτες),  μια αποκλειστικά για τους αθλητές και μια για τους υπόλοιπους καλεσμένους. Τυχεροί της βραδιάς, από τους αθλήτες-τριες η μικρή Αθηνά Ε΄Δημοτικού και ο κ. Χρήστος ερασιτέχνης ενήλικας αθλητής.

.- Και του χρόνου με υγεία , Καλή χρονιά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου