Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΕΡΒΕΝΙ 13 ΚΑΙ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019


Με το open στο Δερβένι έκλεισε ο κύκλος των ανοικτών τουρνουά  της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
 Απομένει μόνο η τελική φάση της Χίου, όπου εκεί θα «γραφτεί ο επίλογος» με την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών-τριών σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, από αυτούς που συμμετείχαν στη  διαδικασία των 11 open. Από τα Γιάννινα το παρών θα δώσει ο Αλεσσάντρο.

Ο Γιάννης Κουντούρης, ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ , ο Χρήστος Κοντοδήμας  εκπροσώπησαν τον Α.Σ  Φ.Ε.Α Ιωαννίνων στη κατηγορία Παίδων και ο Ανδρέας Παπαγεωργίου στη κατηγορία Εφήβων.  
Αναλυτικά :
Στους Παίδες ο Γιάννης έφτασε στην 11η θέση  με 5 νίκες και 3 ήττες καταλαμβάνοντας τη καλύτερη θέση για φέτος σε open , παίζοντας εξαιρετικό πιγκ-πογκ  .
Ο Αλεσσάντρο την 7η θέση με 5 νίκες και 2 ήττες, αποδίδοντας επίσης καλά , όμως πάντα δεν μπορείς να είσαι στα μετάλλια.
Ο Χρήστος με σταθερή άνοδο στην απόδοση του  πέτυχε τη 1η ημέρα 1 νίκη και 3 ήττες  και τη 2η ημέρα 3 νίκες.
Στους Έφηβους ο Ανδρέας πάντα ανταγωνιστικός  πέτυχε 3 νίκες και 3 ήττες.
Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α Ιωαννίνων είχε συμμετοχή σε όλα τα τουρνουά, έστω και με ένα αθλητή του σε κάποια, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει δυσκολία συμμετοχής από τους αθλητές-τριες ,γι’ αυτό και επιλέγονται  μερικά και όχι όλα.
Φυσικά η ωφέλεια , η εμπειρία,  που αποκτάται από τους αγώνες είναι πολύ μεγάλη, η καθιέρωση των αναπτυξιακών τουρνουά είναι τα «τεστ» για όλους τους συμμετέχοντες  και βοηθούν στην εξέλιξη των αθλητών-τριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου