Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14-4-2019)


Το πρωτάθλημα αυτό έχει μια ιδιαίτερη γοητεία και οι συμμετέχοντες αθλητές απολαμβάνουν όλους τους αγώνες , που προσφέρουν υπέροχο θέαμα, αγωνιστικές εκπλήξεις, συγκινήσεις  και οικογενειακό κλίμα . Ξεκίνησε αρχικά με 4 ομάδες , τώρα είναι οκτώ και από τη νέα αγωνιστική περίοδο ευελπιστούμε να είναι δέκα (10), που δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το πιο όμορφο και εντυπωσιακό άθλημα. Κινέζος προπονητής της εθνικής ομάδας είπε ότι το πιγκ-πογκ είναι σαν να παίζεις σκάκι τρέχοντας 100 μέτρα . Γρήγορη σκέψη και ταυτόχρονα εξαιρετική φυσική κατάσταση αυτή είναι η επιτραπέζια αντισφαίριση.

Αυτή τη Κυριακή (14/4/19) και πάλι στην αίθουσα των Ιωαννίνων συγκεντρώθηκαν οι ομάδες της Κέρκυρας , Λευκάδας, Πρέβεζας, Φλώρινας, Κοζάνης και Ιωαννίνων, για τη προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Δεν είχαν αγωνιστική η 2η ομάδα της Κοζάνης και η Κόνιτσα.   
Πραγματοποιήθηκαν σπουδαίοι αγώνες ,οι οποίοι έδωσαν το προβάδισμα για τη 1η θέση στην ομάδα της Φλώρινας  και πιστεύουμε ότι στη τελευταία αγωνιστική (4/5/19), στη Κόνιτσα ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ Φλώρινας και Κέρκυρας θα αναδείξει τη πρωταθλήτρια ομάδα 2018-19. Η Φλώρινα πέτυχε 3 νίκες με Λευκάδα, Κέρκυρα και Πρέβεζα.
Η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίστηκε με τους Κώστα Χρήστου, Παντελή Χαρακλιά  και Θεολόγο Καπετανίδη , πέτυχε 1 νίκη με Λευκάδα (5-3) , 1 νίκη με Πρέβεζα (5-0) και 1 ήττα με Κέρκυρα (2-5), που ήταν και το καθοριστικό παιγνίδι, γιατί σε περίπτωση νίκης θα υπήρχε πιθανότητα διεκδίκησης ακόμη και της 1ης θέσης με συνδυασμό βέβαια αποτελεσμάτων. Μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στη 3η θέση, πίσω από τις ομάδες της Φλώρινας και Κέρκυρας.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου