Τρίτη 2 Απριλίου 2019

OPEN ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ.


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ  ΣΤΟ OPEN ΤΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 30/31-3-19  ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ 4 ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ . ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΑΛΕΣΣΑΝΤΡΟ.
 Στους Παίδες ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ κατέλαβε για 3η φορά φέτος τη 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο σε ανοικτό τουρνουά, από τα δέκα μέχρι σήμερα, που πραγματοποιήθηκαν. Ο Γιάννης Κουντούρης πέτυχε 3 νίκες , 3 ήττες έχοντας  εξαιρετική  παρουσία σε όλα τα παιγνίδια , ανεξαρτήτου  αποτελέσματος.
Στους Παμπαίδες οι Γιώργος Κοσμάς και Φίλιππος – Κων/νος Μανούσης οριακά  τέθηκαν  εκτός 8-άδας και τελικά κατέλαβαν τη 13η  και 17η  θέση αντίστοιχα. Συγχαρητήρια και στους 4 αθλητές για το  υψηλό επίπεδο εμφάνισης τους.  

Η  έντονη παρουσία αθλητών-τριών από την περιφέρεια στο βάθρο των νικητών μπορούμε να πούμε ότι χαρακτήρισε το open της Αλεξανδρούπολης. Αυτό δείχνει το σημαντικό έργο, που επιτελείται από όλες σχεδόν τις ομάδες. Ένας σημαντικός παράγοντας,  που συνετέλεσε σε αυτή τη κατεύθυνση της προόδου, είναι η εμφάνιση των νέων προπονητών, που εμφανίσθηκαν μετά την τελευταία σχολή, που έγινε εδώ και 4 χρόνια περίπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Δόθηκε μια άλλη αίσθηση και φιλοσοφία από το «νέο κύμα» των προπονητών, μαζί και με 2-3 ,που ήλθαν  από το εξωτερικό και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Οι σχολές προπονητών είναι απαραίτητες να συγκροτούνται κάθε 2 χρόνια το ελάχιστο, γιατί δίνουν το κίνητρο σε ανθρώπους με όρεξη να εργασθούν και να προσφέρουν , αλλά και στα σωματεία τη δυνατότητα ανεύρεσης ενός αξιόλογου και καταρτισμένου προπονητή. Επίσης τα ετήσια σεμινάρια επιμόρφωσης θα πρέπει να υφίστανται , καθόσον δίνουν την ευκαιρία συνεχούς ενημέρωσης για νέα θέματα και νέους προβληματισμούς.
Τέλος,  πρέπει να αναφέρουμε  την άριστη διοργάνωση του τουρνουά και μπορούμε να πούμε ότι είναι το καλύτερο open μέχρι τώρα, γιατί οι άνθρωποι που ασχολούνται έχουν μεράκι και είναι μεθοδικοί, τους αξίζουν συγχαρητήρια.     





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου