Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Για μια ακόμη φορά ,(Κυριακή 7-4-2019),τα Γιάννινα φιλοξένησαν αγωνιστική του πρωταθλήματος των βετεράνων -ανεξάρτητων της Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
Όπως πάντα οι λάτρεις του πιγκ-πογκ έδωσαν  εντυπωσιακούς  αγώνες και ο συναγωνισμός έφτασε σε υψηλό επίπεδο. Αγωνίσθηκαν οι ομάδες της Κέρκυρας , Λευκάδος, Πρέβεζας, Κόνιτσας, Ιωαννίνων και Κοζάνης.

Η ομάδα των Ιωαννίνων αντιμετώπισε τους «Απροπόνητους» Κοζάνης και βγήκε νικήτρια με 5-2 .Δύσκολη νίκη , αφού οι τέσσερεις (4) αγώνες από τους (7) έληξαν με 3-2 , οι δύο με 3-1 και ένας μόνο με 3-0. Η εξέλιξη μπορεί να ήταν διαφορετική, όμως η ομορφιά του αθλήματος μας είναι αυτή, κάθε πόντος έχει το διαφορετικό, το απρόβλεπτο. Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν ο Χρήστος Καρατζένης (2 νίκες),ο Ανδρέας Τόλιας (2 νίκες , 1ήττα) και ο Βασίλειος Σιχλιμοίρης ( 1νίκη , 1 ήττα).
Την επόμενη Κυριακή 14/4/2019 πάλι στη Πόλη μας θα διεξαχθεί η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι βετεράνοι-ανεξάρτητοι των Ιωαννίνων θα δώσουν δύο (2) αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου