Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΜΟMCHIIGRAD-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΜΟMCHIIGRAD-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΙΧΕ Ο Α.Σ. Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ τη 5,6 και 7 Απριλίου 2019.  Ο Γεώργιος Κοσμάς ασημένιο μετάλλιο.

ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (5/4)  ξεκίνησαν οι αγώνες στη κατηγορία Παμπαίδων. Ο Γιαννιώτης αθλητής Γεώργιος Κοσμάς και οι τρεις αθλητές  από τον Εθνικό Αλεξ/πολης αγωνίστηκαν εξαιρετικά και κατέκτησαν στο ατομικό αγώνισμα όλες τις  θέσεις στη 4-άδα. 

Αναλυτικά : 1ος Βαγγέλης Δερνεξής,  2ος Γεώργιος Κοσμάς , 3ος Μάριος Δελάκης και Σωτήρης Σωτηρόπουλος .
Επίσης για το διπλό αγώνισμα οι 4 Έλληνες αθλητές συγκρότησαν διπλά μεταξύ τους και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:  1η θέση αθλητές από Βουλγαρία , 2η θέση οι Βαγγέλης Δερνεξής-Μάριος Δελάκης, 3η θέση οι Γεώργιος Κοσμάς – Σωτήρης Σωτηρόπουλος.
Εντυπωσιακοί με θαυμάσια απόδοση   και οι 4 Έλληνες Παμπαίδες, έδωσαν αρκετούς αγώνες και βελτίωσαν την αγωνιστική τους εμπειρία.
Ο Γιώργος πραγματοποίησε αρκετά μεγάλο ταξίδι, έφτασε στην Αλεξ/πολη και ενσωματώθηκε με την αποστολή του Εθνικού Αλεξ/πολης και όλοι μαζί ταξίδεψαν για το Momchilgrad ,μια πόλη της Βουλγαρίας κοντά στα σύνορα (απέχει 30 χιλιόμετρα), με πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκους .
Η μικρή αυτή πόλη όμως έχει  μια σπουδαία, σύγχρονη προπονητική αίθουσα, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες.
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ 6 και7 Απριλίου «τη σκυτάλη» των αγώνων παρέλαβαν οι βετεράνοι-ανεξάρτητοι του Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  στο ατομικό και διπλό αγώνισμα.
Αναλυτικά:  στη κατηγορία 50 + ο Θεολόγος Καπετανίδης σε όμιλο των 4 αθλητών κατετάγη 3ος με 1 νίκη και 2 ήττες (2-3 και 1-3) και δεν συνέχισε στη φάση των νοκ-άουτ.  Από τον όμιλο αυτό, ο 1ος του ομίλου ανεδείχθη νικητής στη κατηγορία αυτή  και ο 2ος του ομίλου κατέκτησε τη 3η θέση.
Στη κατηγορία 40 +  οι Κώστας Χρήστου και Βασίλειος Σαούγκος αγωνίστηκαν σε ομίλους των 3 αθλητών και σημειώνοντας  2 ήττες ο καθένας κατέλαβαν τη 3η θέση στον όμιλο τους και δεν συνέχισαν στην επόμενη φάση.
Όμως υπήρξαν ανταγωνιστικοί και χωρίς να μας διαφεύγει ότι οι εν λόγω 2 αθλητές είναι ανεξάρτητοι και αγωνίστηκαν απέναντι σε βετεράνους αθλητές.
Στο διπλό αγώνισμα οι Κώστας Χρήστου/Θεολόγος Καπετανίδης και Βασίλειος Σαούγκος/Μανώλης Ξανθίδης (Αλεξ/πολη) με 3 ήττες κατετάγησαν 4οι στο όμιλο τους και δεν προχώρησαν στη φάση των νοκ-άουτ.
Έντεκα (11) Έλληνες βετεράνοι-ανεξάρτητοι αθλητές συμμετείχαν στο ανωτέρω 3ο διεθνές τουρνουά και στη κατηγορία 60+ ο Νίκος Δούης κατέκτησε τη 2η θέση στο ατομικό αγώνισμα και στο διπλό αγώνισμα με συμπαίκτη Βούλγαρο αθλητή κατέκτησαν τη 1η θέση.
Μια όμορφη διοργάνωση με πολύ καλή φιλοξενία έδωσε την ευκαιρία στους σε όλους τους συμμετέχοντες για επιπλέον αγωνιστικές εμπειρίες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου