Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΧΑΝΘ 1 / 2 -2-2020, 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ.



Με πέντε (5) αθλητές έδωσε το παρών ο Α.Σ  Φ.Ε.Α  Ιωαννίνων  στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου στο αναπτυξιακό τουρνουά.
Όλοι τους εξαιρετικοί, με τον Γεώργιο Κοσμά να κερδίζει στο μικρό τελικό και να παίρνει  την 3η θέση στους παμπαίδες, τον Φίλιππο-Κων/νο Μανούση στην ίδια κατηγορία με 5 νίκες , 3 ήττες  να καταλαμβάνει την 12η θέση, στους Παίδες με τον Χρήστο Κοντοδήμα , που πέτυχε 4 νίκες , 3 ήττες και πήρε την 34η θέση  και  με τον Δημήτρη Λευθεριώτη 5 νίκες , 3 ήττες και 47η θέση ανάμεσα σε 71 συνολικά παίδες. Στους Νέους Άνδρες ο Άγγελος Μιχαηλίδης με 1 νίκη , 4 ήττες κατέλαβε τη 6η θέση στους οκτώ μόνο αθλητές που αγωνίσθηκαν και οριακά έγινε η κατηγορία.

Πάθος και μαχητικότητα έδειξαν όλοι οι αθλητές και αξίζουν συγχαρητήρια,  φυσικά έγιναν και κάποια λάθη , αφού όταν αγωνίζεσαι θα κάνεις και λάθη , από τα οποία βέβαια μαθαίνεις, αλλά θα πρέπει με τη πάροδο του χρόνου και να τα περιορίζεις.
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον  Άγγελο Μιχαηλίδη , γιατί  εκτός από τους αγώνες, που είχε να δώσει , είχε και καθήκοντα καθοδήγησης των άλλων αθλητών του συλλόγου, στη διάρκεια των αγώνων τους, καθόσον ο κ. Georgi Daskalov  ταλαιπωρούνταν από ίωση και  δεν συνόδευσε την ομάδα.    
Επίσης μια ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στον αθλητή μας Δημήτρη Λευθεριώτη,  γιατί ο Δημήτρης διαμένει μόνιμα στην Κέρκυρα. Πέρυσι ενάμιση μήνα το  καλοκαίρι και κάποιες γιορτές προπονήθηκε στον σύλλογο μας . Όμως στη Κέρκυρα ξεκίνησε το πιγκ-πογκ, εκεί έμαθε από τους ενήλικες ανεξάρτητους, βετεράνους και συνεχίζει την κύρια προπόνηση του, βέβαια  συμμετέχει όποτε μπορεί στις προπονήσεις του συλλόγου μας μετακινούμενος από το νησί.  Ένας αθλητής  παράδειγμα για την αγάπη του , για το άθλημα μας, χωρίς να υφίσταται σύλλογος στη πόλη του , αγάπησε το πιγκ-πογκ και μπαίνει στη διαδικασία των αγώνων σε πανελλήνια εμβέλεια και μάλιστα τα καταφέρνει περίφημα , όταν πετυχαίνει 5 νίκες και 3 ήττες στους 8 αγώνες συνολικά  το Σαββατοκύριακο. Μπράβο.
Σε μια «εποχή που τρέχει» ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν και οι γονείς όλων των αθλητών-τριων,  που βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους.
Υ. Γ :  Στις  φωτογραφίες είναι ο Δημήτρης  από αγώνες  σε Πανελλήνιο τουρνουά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου