Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΥΚΑΔΑ 16-2-20 ,ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

Οι Πεκινέζοι Λευκάδος, οι Φ.Ε.Α Κέρκυρας , οι Επιτραπέζιοι Αντισφαιριστές  Ιωαννίνων και οι Φ.Ε.Α Ιωαννίνων έδωσαν σπουδαίους αγώνες και με βαθμολογικό ενδιαφέρον τη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Τέσσερεις αγώνες δυνατοί που κράτησαν την αγωνία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Με 5-3 νίκησαν οι Επιτραπέζιοι Αντισφαιριστές Ιωαννίνων τους Πεκινέζους Λευκάδος, έχοντας στη σύνθεση τους , τον Ανδρέα Τόλια, Κώστα Χρήστου και Νίκο Βραζιτούλη, ενώ στο άλλο αγώνα, που διεξάγονταν ταυτόχρονα στο διπλανό τραπέζι δίνονταν μια σκληρή μάχη,  που κράτησε 4  γεμάτες ώρες ανάμεσα στους ΦΕΑ Ιωαννίνων και ΦΕΑ Κέρκυρας . Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Κέρκυρας με 4-5 , με το τελευταίο αγώνα να φτάνει στο 2-3 και να βρίσκει νικητή τον Κώστα Τομαρά απέναντι στο Παντελή Χαρακλιά , ο οποίος έκανε ανατροπή από 2-0  σε 2-2, αλλά το 5ο σετ κερδήθηκε από τον Τομαρά και έτσι τελείωσε ο μαραθώνιος αγώνας. Με τους ΦΕΑ Ιωαννίνων αγωνίστηκαν οι Γρηγόρης Φιλίππου, Παντελής Χαρακλιάς και Θεολόγος Καπετανίδης.
Στους επόμενους  αγώνες,  υπήρξε φαινομενικά άνετη επικράτηση στο 1ο αγώνα με  0-5 των ΦΕΑ Κέρκυρας απέναντι  στους Επιτραπέζιους Αντισφαιριστές Ιωαννίνων, γιατί ο Κώστας Χρήστου λίγο έλειψε να νικήσει σε 2 αγώνες του και αυτό θα άλλαζε το τοπίο. 
Στον 2ο αγώνα ανάμεσα στους ΦΕΑ Ιωαννίνων και Πεκινέζους Λευκάδος πάλι είχαμε μαραθώνια μάχη αφού η διάρκεια του αγώνα  έφτασε τις τρεις (3) ώρες και το σκορ διαμορφώθηκε  στο 5-4 με νικητές αυτή τη φορά τους Γιαννιώτες Βασίλη Σιχλοιμίρη, Γρηγόρη Φιλίππου και Παντελή Χαρακλιά.
Φιλόξενοι οι Λευκαδίτες με πρωτεργάτη το Γιάνη Κάτσενο, ευγενείς και με  καλή  διάθεση, πρόσφεραν  νερό, μπανάνες, αλλά και σουβλάκια. Ίσως ήταν λάθος τους , γιατί «ενίσχυσαν» με τα τόσα πλούσια εδέσματα τους αντιπάλους και ηττήθηκαν. Τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους.
Τελευταία αγωνιστική του ομίλου (8-3-20) στη Κέρκυρα με το ενδιαφέρον να παραμένει , γιατί κάποιες θέσεις δεν έχουν κριθεί ακόμη.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου