Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 15 ΚΑΙ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ Α.Σ Φ.Ε.Α ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


Σημαντική επιτυχία η πρόκριση στη τελική φάση του ομαδικού Παίδων από τους Γιαννιώτες αθλητές. Εξαιρετική επίσης η παρουσία τους και στη προκριματική φάση του ατομικού.
Το Σάββατο 15/2 οι Χρήστος Κοντοδήμας , Φίλιππος-Κων/νος  Μανούσης και Γιώργος Κοσμάς πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις πέτυχαν να περάσουν στη τελική φάση του ομαδικού.

Στο όμιλο κέρδισαν την ομάδα της Λάρισας και την ομάδα του Μακεδνού Θεσ/νίκης  και ηττήθηκαν οριακά με 2-3 από την Καβάλα.
Στο καθοριστικό αγώνα για τη πρόκριση αγωνίστηκαν με τον Θερμαίο Θεσ/νίκης τον οποίο νίκησαν με 3-1 και κατέκτησαν την μια από τις 4 θέσεις  -  ανάμεσα σε δέκα (10) ομάδες – που οδηγούσε στη τελική φάση των Αθηνών.
Τη Κυριακή 16/2 στο ατομικό αγώνισμα, οι Γιαννιώτες αθλητές αν και δεν πέτυχαν κάποια ατομική πρόκριση - ανάμεσα σε εξήντα ένα (61) παίδες -  ο Γιώργος Κοσμάς και ο Χρήστος Κοντοδήμας έφτασαν 8-άδα (πέντε 5 προκρίνονταν), ο Φίλιππος –Κων/νος Μανούσης και ο Σπύρος Κατσούρας ήταν στην 16-άδα και ο Δημήτρης Λευθεριώτης πέρασε από τον όμιλο του στους 32 και ηττήθηκε στο 1ο νοκ-άουτ.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Α.Σ.  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  για την προσπάθεια και τις  θαυμάσιες εμφανίσεις τους, επίσης στο κ. Georgi Daskalov στο προπονητή που μέρα με την μέρα «χτίζει» μια ομάδα με χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα .
Δεν πρέπει όμως να λησμονήσουμε να αναφέρουμε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των περιφερειακών ομάδων σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα που «μιλάνε» από μόνα τους χωρίς κάποιο άλλο σχολιασμό και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που « τρέχουν» γι’ αυτές τι ομάδες και έχουν ανεβάσει ψηλά το αγωνιστικό και όχι μόνο, επίπεδο του αθλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου