Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 6 και 7 /2 / 2020 , 1Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


 Εξαιρετική κρίνεται η παρουσία του Γιώργου Κοσμά στο διεθνές ανοικτό τουρνουά της Βουδαπέστης στη μνήμη του Janos Molnar.
Ο Γιώργος συμμετείχε στη κατηγορία κάτω των 12 (είναι η κατηγορία του ) και στη κατηγορία κάτω των 13 ετών, πετυχαίνοντας  συνολικά και στις δύο κατηγορίες πέντε (5) νίκες και τέσσερεις (4) ήττες.
Σίγουρα χρήσιμα συμπεράσματα και εμπειρία αποκόμισε ο Γιαννιώτης αθλητής από την 1η του συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, δοκιμάζοντας έτσι τις δυνάμεις  με αθλητές άλλων χωρών.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1η ημέρα αγώνων , κάτω των 12 ετών  (Συμμετοχές αθλητών 34)
Αγωνίσθηκε αρχικά σε όμιλο των 5 αθλητών , όπου πέτυχε 3 νίκες , 1 ήττα  και πέρασε ως 2ος από τον όμιλο στη φάση των νοκ-άουτ.
1.- Με Hegyi Andras Peter (Ουγγαρία) – Κοσμάς   = 0-3
2.- Με Putnik Dario  (Σερβία) -  Κοσμάς   = 0-3
3.- Champauzas Duparay (Γαλλία) – Κοσμάς  =  3-0
4.- Drenina Adam (Σλοβακία)  -   Κοσμάς   = 0-3
Στη συνέχεια, στο νοκ άουτ αγώνα από τους 16 για την 8-άδα αντιμετώπισε  τον αθλητή Radonjic Stefan από την (Σερβία)  και ηττήθηκε με 3-1
Στη 4-άδα βρέθηκαν τρεις (3) Γάλλοι αθλητές.
Μετά τους αγώνες του ομίλου, ο Γιώργος στον καθοριστικό  νοκ-άουτ αγώνα για τους οκτώ (8),  είχε τους  Γάλλους  αθλητές να τον υποστηρίζουν κάνοντας κερκίδα για τον Έλληνα αθλητή. Με τα λίγα γαλλικά του ο Γιώργος ήρθε σε επικοινωνία στη διάρκεια των αγώνων μαζί τους , κερδίζοντας όπως φάνηκε στη συνέχεια την υποστήριξη τους.
2η ημέρα των αγώνων, κάτω των 13 ετών ( Συμμετοχές αθλητών 80)
Αγωνίσθηκε σε όμιλο των 5 αθλητών , όπου πέτυχε 2 νίκες και 2 ήττες και ως 3ος του ομίλου αποκλείσθηκε από την συνέχεια της  φάσης  των νοκ-άουτ.
1.- Με Szarka Gador (Ουγγαρία) -  Κοσμάς    =  1-3
2.- Με Martinez Oriol (Ισπανία)   -  Κοσμάς   =  0-3
3.- Με Lei Balazs (Ουγγαρία)   -      Κοσμάς  = 3-0
4.- Madaras Adam  (Σλοβακία)   -  Κοσμάς   = 3-0
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου